Horoszkóp

Ilyen energiát sugárzol magadból a horoszkóp szerint

Gondolkodtál már rajta, vajon milyen a kisugárzásod? Milyennek látnak téged a többiek? Milyen láthatatlan energiákat közvetítesz tudattalanul? Ebből a nagyon izgalmas horoszkópból minden csillagjegyről kiderül az igazság.

Mindent mozgásban tart, és átjárja a láthatatlan világot… Ez nem más, mint az energia, hiszen mindennek és mindenkinek van energiája, rezgése, van aura, ami körbevesz bennünket. Elég csak arra gondolni, amikor először találkozol valakivel, még mielőtt bármit is mondana, tudattalanul is kialakul róla egyfajta benyomás. Néhány emberhez láthatatlan erő vonz, vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten taszítónak érzed.

Ha tudod, milyen típusú energiát sugárzol a környezeted felé, könnyebben javíthatod a kapcsolatodat is a külvilággal. Minden csillagjegyből más és más jellegű energia árad: a tűz jegyűek valahogyan mindig a figyelem központjába kerülnek, a levegő jegyek elevenek, frissek, a föld jegyűek nyugodtak és kiegyensúlyozottak, míg a vizes csillagjegyek energiája mélyről fakadó.

A Kos kisugárzása: perzselő

kisugárzás energia csillagjegyek kos horoszkópA Kos az állatöv első csillagjegye. Ő a kezdet, az indulás. Uralkodó bolygója, a Mars bolygó tüzessé, temperamentumossá, akaratosság, harciassá, akaratossá, nagyon elszánttá teszi őt. A csillagjegyek legimpulzívabb személyisége, akit szinte folyamatosan hajt a vadászösztön, a céljai megvalósítása.

A Bika energiája: szilárd

kisugárzás energia csillagjegyek bika horoszkópA Bika maga lehetne a Föld. Megvan benne a kellő higgadtság, szilárd és megbízható, nyugodt, szorgalmas, megfontolt csillagjegy, aki valahogy soha nem tűnik túlterheltnek. Az adott problémát módszeresen próbálja körbejárni, ám ez bizonytalansághoz, makacssághoz is vezethet esetében.

Az Ikrek kisugárzása: tevékeny

kisugárzás energia csillagjegyek ikrek horoszkópA kettős jegyű Ikrekben időnként valóban úgy tűnik, mintha két lélek energiája lakozna. Társasági lény, folyamatosan jár az agya, rendkívül kíváncsi, kiválóan kommunikál, folyamatosan képzi magát, s egyidejűleg ezer dolgot csinál. Mindig tudja, hogyan kösse le magát, ezért ő biztosan soha nem unatkozik.

kisugárzás energia csillagjegyek horoszkóp

Minden csillagjegynek más a kisugárzása (iStock)

A Rák energiája: melegség

kisugárzás energia csillagjegyek rák horoszkópA Rák csillagjegyből árad a melegség. Fontos számára, hogy közeli kapcsolatot alakítson ki a többiekkel, szívesen viseli mások gondját. Nyugtató a belőle áradó energia, ám csak addig, ameddig tekintetbe veszed az érzéseit. Amint megbántva érzi magát, a lehető legdrámaibb módon adja csalódottságát a környezete tudatára.

Az Oroszlán kisugárzása : fejedelmi

kisugárzás energia csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán mindig a legjobbra vágyik, s imádja, amikor mindenki őt csodálja. Így nem is meglepő, ha a csillagjegyek között neki van a legmegnyerőbb személyisége. Ha ő belép bármilyen helyiségbe, azt mindenki megérzi, sugárzik belőle a magabiztosság, olyan erőteljes karizmával van megáldva, mint senki más. Emellett nagylelkű és őszinte is.

A Szűz kisugárzása: szerény

kisugárzás energia csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz számára fontosak a részletek. Lényeges, hogy minden kifogástalanul sikerüljön, tökéletes legyen, beleértve még a legapróbb részleteket is. Maximalistának tartják őt, különösen a munkahelyén. Soha nem vetemedne arra, hogy másokkal fölényeskedjen, szereti hasznosnak érezni magát, és örömmel segít a többieknek.

A Mérleg energiája: kiegyensúlyozott

kisugárzás energia csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérlegre gyakran rásütik a döntésképtelen jelzőt. Ám valójában csak harmóniára törekszik. A Vénusz bolygó uralja a csillagjegyet, amelynek köszönhetően barátságos és szeretetre méltó. Fontos számára a szépség, a harmónia, a béke, a nyugalom, amit nemcsak önmagának, másoknak is éppúgy szeretne megteremteni.

A Skorpió energiája: elsöprő

kisugárzás energia csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió és a szenvedélyesség között a legtöbben egyenlőségjelet tesznek. Kétségtelenül könnyű megérezni a hangulatváltozásait. Meg sem kell szólnia, pontosan látszik rajta, ha megbántódik, pedig az érzéseit nem igazán fedi fel a környezete előtt. Pesszimizmusa is nagyon erőteljesen hat a többiekre, ahogyan elsöprő kisugárzása is.

A Nyilas kisugárzása: hiteles

kisugárzás energia csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas hitelességéhez kétség sem nem férhet. Ez pedig azért történhet meg, mert nagyon jól közvetíti a gondolatait a többiek felé, amit mindenki könnyedén fogad el. Mondandója mindenkor világos, követhető és közérthető, egyáltalán nem érzed úgy, hogy vitába kéne szállnod vele. Egyszerűen magadnak érzed a mondandóját.

kisugárzás energia csillagjegyek horoszkóp

Más jellegű energiát sugároznak magukból a csillagjegyek (iStock)

A Bak kisugárzása: szorgalmas

kisugárzás energia csillagjegyek bak horoszkópA Bak azon fáradozik, hogy semmit ne hagyjon lezáratlanul. Gyorsan felfogja, mit és hogyan lehet a lehető legjobban csinálni, s bárkinél jobban el is végzi a feladatokat. Árad belőlük a lelkesedés, az elszántság, nagyon szorgalmas típus, s biztos lehetsz benne, a kitűzött célokat rendre el is éri. Nem véletlenül sikeres az életében.

A Vízöntő energiája: szabad szellemű

kisugárzás energia csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő a leginkább szabad szellemű a csillagjegyek között, ami könnyen felismerhető önmagában már a viselkedéséből is. Gondtalanságról árulkodik minden mozdulata, mintha nem érdekelné, komolyan veszik-e, vagy sem a többiek. Az igazság inkább az, hogy a fontosabb dolgokra koncentrál, s olyan apróságokra nem pazarolja az idejét, minthogy mit gondolnak róla mások.

A Halak kisugárzása: álmodozó

kisugárzás energia csillagjegyek halak horoszkópA Halakról első pillantásra úgy tűnhet, jól elvan a saját kis világában. Természeténél fogva álmodozó, kívülről meg nem mondanád, mi jár a fejében. S bár kiválóan érzékeli, hogy a többiek milyen energiákat sugároznak felé, az ő aurájában már nem is olyan egyszerű olvasni. S éppen emiatt tűnik annyira izgalmasnak és titokzatosnak.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top