nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem hajlandóak változni

Ezek a csillagjegyek nem hajlandóak változni

Nem hajlandóak kompromisszumokra, nem hajlandóak változtatni a párkapcsolatuk kedvéért sem

Oroszlán

Az Oroszlánok túlságosan magabiztosak és büszkék ahhoz, hogy bárki kedvéért megváltozzanak. Úgy érzik, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak és ha ezt a másik mégsem így látja, ahelyett, hogy változtatnának, inkább továbbállnak és olyasvalakit keresnek maguknak, aki nem csupán megelégszik azzal, amilyenek. Ez Kedves Oroszlán részben nagy gyávaság.

Csillagjegyek, akik nem változtatnak

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A Skorpiók rendkívül érzékenyek és bizalmatlanok. Nem változnak meg azért, hogy megfeleljenek a másiknak, ugyanakkor a párjuktól sem várják el ezt. Párválasztáskor az olyan partnereket részesítik előnyben, aki hasonlóképpen hiteles, önazonos személyiségek. Már a kapcsolat elején szeretik tisztázni a játékszabályokat.

Kos

A Kosok nem hajlandóak megváltozni, másokat viszont annál inkább szeretnek megváltoztatni és ez nagy baj. Ők maguk rettegnek a kompromisszumoktól és úgy vélik, ha akár csak kicsit is változnak, azzal önmagukat verik át, vagy egyenesen tagadják meg. A másiktól viszont elvárják, hogy hozzájuk idomuljon. Kedves Kosok, ez nem a legjobb irány! Ne várjatok mástól változást, ha ti sem tesztek meg semmit ennek érdekében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top