nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon jófejek

Ezek a csillagjegyek nagyon jófejek

Ők nagy szeretettel, megértéssel vannak az emberek felé.

Mérleg

A Mérleg is mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vigasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja. A vitás kérdéseket is megoldja, mert nem szereti a feszültséget.

Kedves csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bika 

A Bikák mindenkivel kedvesek és bárkiért képesek kiállni, nem tűrik el az igazságtalanságot és a tiszteletlenséget. Nagyon önérzetes csillagjegyek. Minden helyzetben meglátják a szépet, és igyekeznek erről a környezetüket is meggyőzni. Pozitív energiájukat, kedvességüket igyekeznek másoknak is átadni. Kedvességükkel mindenki a szívébe zárja őket.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei soha nem lesznek azok, akik elsőként állnak bele egy konfliktusba. Ők mindig megpróbálnak minden vitát csendben, békésen megoldani. Mindig pozitívak, és így is tekintenek előre! Persze nem mindig sikerül kivédeni a vitás helyzeteket, de a Szűz akkor is igyekszik kedvességgel, empátiával kezelni a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top