nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek a legkedvesebbek

Ezek a csillagjegyek a legkedvesebbek

A következő csillagjegyekhez bármikor fordulhatsz.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei soha nem lesznek azok, akik elsőként állnak bele egy konfliktusba. Ők mindig megpróbálnak minden vitát csendben, békésen és felesleges, megjátszott érzelmek nélkül megoldani. Mindig pozitívak, és így is tekintenek előre! Segítőkészek, és kedvesek minden körülmény között.

Csillagjegyek és a kedvesség

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg is mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy mások boldogok legyenek. Kibékít, vigasztal, egész életében a harmóniára törekszik és csak akkor elégedett, ha környezetében mindenki kiegyensúlyozott. Talán túl kedves is, hiszen a saját érdekeit sokszor háttérbe szorítja.

Bika 

A Bikák mindenkivel kedvesek és bárkiért képesek kiállni, nem tűrik el az igazságtalanságot és a tiszteletlenséget. Minden helyzetben meglátják a szépet, és igyekeznek erről a környezetüket is meggyőzni.  A barátaiknak mindig segítenek, legyenek bármekkora gödörben, akkor nem a saját dolgaikkal foglalkoznak. Nekik a barátok az elsők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top