nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon áldozatkészek

Ezek a csillagjegyek nagyon áldozatkészek

Mindig mások érdekeit nézik. Képesek feláldozni önmaguk lelki nyugalmát is, csak hogy másokon segíthessenek.

Halak

Őket elégedettség tölti el, ha tehetnek másokért. Olyan típusú emberek, akik képesek mások érdekeit a sajátjaik elé helyezni és akár komoly áldozatokat is hozni azért, hogy segítsenek valakinek, még akkor is, ha nem kapnak ezért köszönetet. Önfeláldozó természetük miatt időről időre megégetik magukat, hiszen sokan kihasználják őket. Ettől függetlenül a Halak csillagjegy az, aki mindig, minden körülmények között segít akkor is, ha sokszor átverték.

Csillagjegyek, akik nagyon önfeláldozóak

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok az egész világot meg akarják vigasztalni, magukra veszik mások terheit és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megoldják azokat. Gyakran sokkal jobban érdekli őket mások gondja, mint a sajátjuk. Büszkék arra, hogy mennyi mindent hajlandók tenni másokért és közben észre sem veszik, hogy problémáik származhatnak abból, ha önmaguk helyett folyton csak másokkal törődnek. Néha hajlamosak elfeledkezni saját családjukról, problémájukról, amivel ugyanúgy foglalkozni kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top