nlc.hu
Horoszkóp

Sárkány éve 2024

Óriási energiákkal robban be a Sárkány éve 2024-ben

A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét.

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, nem csoda, hogy sokan várják, hiszen a kínai asztrológusok szerint ebben az évben sok újdonságra, pozitív energiákra és meglepő innovációra számíthatunk. 

Állítólag a Sárkány jegyében születettek jelentik a legkellemesebb társaságot, és ők a legbarátságosabb emberek. Ennek megfelelően mindannyian arra számíthatunk, hogy új barátságokkal leszünk gazdagabbak, és a baráti körünkben is elcsitulnak az apró viták.

Sárkány éve 2024

Fotó: Getty Images

Magabiztos

A Sárkány az erő szimbóluma keleten, ennek megfelelően a Sárkány évében sokkal erősebbek és magabiztosabbak leszünk mindannyian. Most határozottabban ismerjük fel, hogy nekünk mi a jó, és könnyebben valósítjuk meg az elképzeléseinket is.

Pénzügyeinket minden bizonnyal a Sárkány évének nagyvonalúsága befolyásolja majd. A kínai asztrológusok szerint a Sárkányok mancsából mindig kifolyik a pénz, igaz, ők a hiányzó pénzösszegeket is gyorsan előteremtik.

A kínai asztrológia szerint minden állatövi év az öt elem valamelyikéhez kapcsolódik: Fa, Tűz, Föld, Víz, Fém. A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz. A Fa a növekedést, előrehaladást képviseli a keleti asztrológiában. A jóslatok szerint nagy energiák és változások várnak minket a következő évben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top