nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek új fejezet kezdődik – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. november 13–19.

Valamelyik életterületünkön új kezdet indulhat, érdemes megvizsgálni, hogy melyiket kéne leporolni…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Nézz körül, ha befektetési lehetőséget keresel, de háromszor is ellenőrizz mindent, nehogy átverés áldozatává válj. Kár lenne kockáztatni, úgyhogy kezeld fenntartással azt, ami még nem ment át a szűrődőn és még nem tesztelted.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nem vagy kötve az eddigi dolgokhoz, vagyis változtathatsz, újíthatsz, különösen, ha leláncolva érzed magad. Ehhez viszont nemcsak elhatározásra, hanem rugalmasságra is szükséged lesz. Biztonsági hálókat mindenképp építs ki, különösen az üzleti területeken.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most érdemes rendszerezned, hogy mindennapi életedet átláthatóbbá és gördülékenyebbé tedd. Ha olyan változtatást tervezel, mely az egészséges életmód irányába visz, nem szabad várni az első lépés megtételével. Adj időt magadnak, hogy jó szokássá válhasson, ez egy hosszú folyamat lehet.

Lány két stílusban

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Érzelmi téren új fejezet nyílhat előtted, és ez a többi életterületedet is érintheti, vagyis nem jelenti azt, hogy minden másról meg kéne feledkezni. Az év vége felé közeledve érdemes terveiddel is foglalkozni most, akár a jövő évre átívelő terveidet végiggondolni. Ha most energiát teszel valamibe, az később busásan megtérül.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes most újítanod valamin, ami esetleg már megkövesedett életedben, legyen szó akár egy mindennapos szokásról, ami már nem visz előbbre és nem segíti tetteid gördülékenységét. Már az is segíthet, ha átrendezed prioritásaidat és változtatsz dolgaid fontossági sorrendjén.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Most érdemes valami újba belevetned magad. Kísérletezz bátran, ez még nem jelenti azt, hogy azonnal el kéne kötelezned magad. Hagyhatsz időt a folyamatnak, de ahhoz, hogy tapasztalatokat tudj szerezni, mindenképpen el kell kezdeni a dolgot.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Semmiképp se engedd, hogy nyomást gyakoroljanak rád. Inkább ragaszkodj ahhoz az értékes dologhoz, és értékeld kellőképpen, amiért már megdolgoztál. Ha valami zűrös ügyed van, most kéne tiszta vizet önteni a pohárba. Ha tanácsra van szükséged, a legjobb szakértőt keresd meg az ügyben.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Egy kötődés, ami most alakul ki benned, hosszabb távon is meghatározhatja a dolgaidat. Persze csak akkor, ha megfelelő energiatöltettel táplálod és foglalkozol a dologgal. Így viszont olyan potenciállá alakulhat, melyre más dolgokban is alapozhatsz.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A most elültetett magok idővel szárba szökkenhetnek és rendkívül hálás leszel magadnak, hogy belekezdtél. Azért persze nem kell ész nélkül beleugrani semmibe, van idő rá, hogy először elméletileg gondold végig a dolgot.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nézz körül életed különböző területein, hátha találsz olyan helyet, ami egy kis frissítésre, megújításra szorul. Fontos, hogy nem kell egyedül boldogulnod, támaszkodhatsz régi kapcsolataidra, de akár bővíteni is lehet ismerőseid körét, lépésről lépésre, a bizalmat fokozatosan kiépítve.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Kollektív ötletelésben is gondolkodhatsz, ha valami fontos dologról van szó. Együtt jobban inspiráljátok egymást, mintha csak a saját gondolatmeneted mentén haladsz. Ráadásul így a hibáktól is jobban védve leszel, mert összeadódik a sok tapasztalat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetőségek várhatnak rád, melyek akár szerencsés véletlenek képében is érkezhetnek. Vizsgáld meg gondosan, hogy mihez tudnál kezdeni velük, hogyan tudod beilleszteni folyó dolgaidba. Ha valamiben képeznéd magad, most lenne érdemes belevágni.

Ezt olvastad már?

Ezt hozza a hétfői újhold

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top