nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenre nyitottak

Ezek a csillagjegyek mindenre nyitottak

Nyitottak, barátságosak, kedvesek, könnyen barátkoznak.

Ikrek

Az Ikrek nem hagyna ki egyetlen egy társasági eseményt vagy bulit sem. Őt az sem zavarja, ha egyedül hívják meg. Szinte mindig begyűjt magának egy-két új barátot. Számára a legfontosabb, hogy jól érezze magát. Nagyon jól kijön a legkülönbözőbb személyiségű emberekkel, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Nem véletlenül kedvelik őt annyira, nagyon népszerű.

Nyitott csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Oroszlán

Az Oroszlán a legkisebb erőfeszítés nélkül bűvöli el a körülötte lévőket. Alapból sincs problémája az önbizalommal, de társaságban egészen hihetetlenül magabiztos. Minél többen veszik őt körül, annál jobban érzi magát. Mindenről és mindenkivel képes csevegni, neki az ismerkedés sosem okoz problémát. Szó szerint ő a társaság lelke.

Mérleg

A Mérleg vonzó külsejével és kedvességével könnyen illeszkedik be bármilyen társaságba. Pozitív kisugárzásával még a nagyobb partikon is könnyedén magára hívja a figyelmet, valójában a nélkül, hogy erre bármilyen erőfeszítést tenne. Nagyon szeret ismerkedni, szívesen beszélget ismeretlenekkel is, nagyon nyitott és barátságos csillagjegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top