nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket izgalommal teli hetek várnak

Csillagjegyek, akiket izgalommal teli hetek várnak

November második fele nagyon jól alakul a következő csillagjegyeknek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán, novemberben végre leszámolhatsz a nehézségekkel, ugyanis remek lehetőségeket kapsz. Áldásnak veheted az előtted álló időszakot, mert valóban áldottnak is érezheted magad. A kreativitásod szárnyakat kap, amitől pedig bármihez nyúlsz, arannyá változik. Kirobbanó formában érezheted magad, most leszel e legjobb formádban ebben az évben. Ha boldogságot, társat keresel, megtalálod őt is. Most valóban bármi összejöhet. Ha épp egy fontos projekt közepén vagy a munkádban, akkor most minden ötleted összejöhet. Neked szerencsésen ér véget ez az év.

Csillagjegyek, akiknek jól alakul az évvége

Fotó: Unsplash

Nyilas

Az következő hetekben lesz mit ünnepelni. Olyan jól érzed majd magad, mint talán még soha. Számodra a november gigantikus változásokat hoz. Ha valaki áldottnak érezheti magát, te biztosan. Bőség, jólét, nagy szerencse, amit várhatsz a következő időszaktól. Kerüld a vitákat, a meg nem értést, és átvészeled a picit rázósabb napokat is. De aggodalomra semmi ok, ez az év neked már nagyon pozitívan ér véget. Végül minden álmod valóra válik, amit erre az évre terveztél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top