nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek klassz november előtt állnak

Ezek a csillagjegyek klassz november előtt állnak

Számukra kifejezetten kedvező lehetőségeket tartogatnak novemberben a bolygók.

Skorpió

A bolygók az anyagi helyzeted támogatják novemberben, így nem kell aggódnod a pénzügyi helyzeted miatt. November 24.  nagyszerű alkalom lesz a sikerre. Készülj rá, gyűjtsd addig is a lehetőségeket, mert valódi áldásban részesülhetsz. De előbb, még november 19-én is fontos égi esemény történik, bolygód, a Mars a jegyedbe lép. Támogatásával ismét visszatér az életörömöd, a lelkesedésed. November abban is a te hónapod lesz, hogy végre visszatalálsz régi önmagadhoz. Ez a magabiztosság kiül az arcodra is, a megjelenésed is önbizalmat és erőt sugároz majd. Ez a magabiztosság a munkahelyeden nagyon jövedelmező lesz. A főnöködnek kifejezetten tetszik az új éned.

November és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

Hihetetlen kalandokat jeleznek novemberben a bolygók. Nem egyszerű neked ellenállni, hiszen ragyogsz, és nagyszerű formában vagy. Ha szingli vagy, és nem is vágysz most valami komoly dologra, akkor ez a felállás számodra tökéletes. Novemberben csupa nagyszerű lehetőséget kínálnak neked a bolygók szakmai szempontokból is, élj vele, mert a jövőbeni sikert alapozhatod most meg. Ezenfelül a szerelmi életedben is történik majd változás, ha nincs párod, és már vágysz egy komolyabb kapcsolatra, akkor végre eljön a te időd. Járj nyitott szemmel, minden lehetőséget megkapsz arra, hogy végre boldog lehess. Ez most már csak rajtad áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top