Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem novemberben

Szívügyekben ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a november. Ha párban élsz, a párkapcsolatod nagyon harmonikusan alakul az utolsó őszi hónapban. Ha pedig még keresed a társadat, bizonyos rád talál a szerelem hamarosan. A horoszkópból elolvashatod a részleteket is.

A nappalok rövidülését és a hőmérséklet csökkenését alighanem mindenki legszívesebben egy melegséget és biztonságot nyújtó társsal vészelné át. A Vénusz Nyilasba lépésével valódi pezsgést hoz a csillagjegyeknek a szívügyek terén. A Vénusz bolygó szépséget, vonzerőt sugárzó energiája keveredik a tűz elemi Nyilas szabadságvágyával, ami érdemben érezteti hatását szerelmi téren is. A Vénusz bolygó jegyváltása szinte sürget, hogy szétterjeszd a szárnyaidat, kitágítsd a látóhatárodat, mind személyes vonatkozásban, mind szerelmi téren. Érdemes kiélvezni a bolygó pozitív energiájának minden pillanatát, amíg csak lehet.

A november ezeknek a csillagjegyeknek kétségtelenül pozitív fordulatot tartogat a szerelemben, a párkapcsolatban. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e.

A Bikát nagyon vonzza novemberben a szerelem sejtelmessége

Bika jegyűként uralkodó bolygódnak, a Vénusznak köszönhetően a romantika biztosan nem kerül el novemberben. Vadítónak tűnsz mások szemében, szinte mágnesként vonzod magadhoz a körülötted lévőket, akik nem tudnak ellenállni csábító külsődnek és kisugárzásodnak. A Vénusz Nyilasba lépése azzal is járhat, hogy utazás során talál rád a nagy szerelem. Ne habozz, élvezd ki minden percét ennek a csodás időszaknak.

Ezekre a csillagjegyekre novemberben rátalál a szerelem (iStock)

A Rák nagyon kacér és csábító novemberben

Rák jegyűként ne lepődj meg, ha most rajtad a világ szeme… A Vénusznak köszönhetően rád talál a szerelem, lehet, hogy épp akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Elképzelhető, hogy a kedvenc szórakozóhelyed szexi koktélkeverője dobogtatja meg a szíved, vagy a kávézód bárosa, netán a jógaórán botlasz bele valakibe. Lehet, most szó szerint is. A Mars november 19-én lép saját jelébe, a Skorpióba, aminek köszönhetően szinte fellobban az érzelmi életed. Felkészültél a szerelemre?

Az Oroszlán beveti a legszemérmesebb mosolyát novemberben

Oroszlán jegyűként a szerelem és az élvezetek bolygója téged sem hagy most érzelmek nélkül. Romantikát, flörtöket, boldogságot hoz magával, hogy csak pár dolgot említsünk. A vezető szerep iránti vágyad is profitál a Vénusz állásából, amennyiben képes vagy kihasználni a felbukkanó lehetőségeket. Ám akár kockázatos szerelmi kalanddal lep meg a november, akár lassú táncot lejtesz a jövőbeni lelki társaddal, a bolygók támogatására bátran számíthatsz ebben a hónapban.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top