nlc.hu
Horoszkóp

Októberi előrejelzés és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek előrelépést hoz az október

Csillagjegyek, akiknek előrelépést és sikereket hoz az október.

Ikrek

Ikrek, az október a te hónapod lesz. Úgy érzed, végre ismét önmagadra találtál. Szinte ragyogsz az elkövetkező hetekben, amit persze mások is észrevesznek, és ellenállni sem lesz könnyű neked. Az a remek hírünk van, hogy bármibe is fognál októberben, biztosan sikerre is viszed. A szerelem most a munkával kapcsolódik össze, ugyanis könnyen megeshet, az egyik munkatársaddal lobbannak lángra közöttetek az érzelmek. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal az egyik legharmonikusabb időszak következik az életetekben.

Október és a csillagjegyek

Fotó: depositphotos.com

Mérleg

A Nap a jegyedben és az első házadban jár éppen, ami az önértékelésedet erősíti. Októberben nagyon erős lesz a kisugárzásod. Te is úgy érezheted, végre magadra találtál, így az év vége felé. Rájössz, milyen sok és nagyszerű értéked van, mennyire különleges és egyedi a személyiséged. Nem beszélve arról, hogy nem várt pénz is állhat most a házhoz. Ez az október valóban úgy alakul, ahogy eltervezed! Fontos, hogy vágyaidat már most fogalmazd meg, hogy minden valóra váljon.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ne lepődj meg, ha októberben több izgalmas utazásod lesz. Talán már most is úgy érzed, tűkön ülsz, és nagyon erős benned a mehetnék. Bátran lehetsz most spontán, élj az alkalommal, ne gondolkodj hosszasan a lehetőségeken. Utazhatsz belföldön, külföldön, de akár különleges tapasztalatokat kínáló tanulmányi úton is részt vehetsz. Karrieredben is előreléphetsz októberben, és a párkapcsolatodban is minden rendben lesz – ha abban élsz. Ez az október valóban a te hónapod lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top