Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szuperül alakul az október

Ezek a csillagjegyek az október hónap legnagyobb nyertesei. Mondhatni, nekik most igazán bejön az élet. Vajon mi minden jóra számíthatnak a középső őszi hónapban? Minden részletre fény derül a horoszkópból.

Meglehetősen mozgalmas időszakot hoz az október is. A Plútó bolygó öt hosszú hónap után végre elindult előre, ennek köszönhetően mindenki erősebbnek, határozottabbnak érezheti magát a munkájában és a magánéletében is. Ugyanakkor október utolsó napján a Merkúr a Skorpióban retrográd mozgásba kezd, amivel kommunikációs problémák sorát indíthatja el. A Mars a Mérlegben haladva segít tisztázni ezeket a félreértéseket.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek ugyanakkor különösen szerencsésnek érezhetik magukat októberben. Nekik ugyanis nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Vajon kik ők, és mi mindenre számíthatnak az elkövetkező egy hónapban? A horoszkóp felfedi a részleteket. Te is köztük vagy?

Az Ikrek ragyog októberben

Kedves Ikrek! Már most kezdhetsz gondolkodni a halloweenre készítendő jelmezeden, hiszen tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és idén egyébként sem kéne kihagynod ezt a vidám mulatságot. Örömteli pillanatokban lesz részed, nem mellesleg októberben valahogy minden könnyedén összejön. Önmagadat adod, ragyogsz, a többiek pedig körülrajonganak téged. Ugye ki nem hagynád az  új és káprázatos lehetőségeket? Október 23-án lép a Nap a Skorpióba, ettől kezdve igencsak felgyorsulnak az események, és egyre elfoglaltabb leszel. Az októberi telihold a kommunikációdra hat, ahogyan a Merkúr retrográd is. De most megoldod, nem lesz gond.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön októberben (iStock)

A Rák szenvedélye felébred októberben

Kedves Rák! Annak ellenére, hogy a Mérleg hava nem tartozik a kedvenceid közé, az idei októberben mégsem lesz okod panaszra. A Merkúr október 3-án lépett a Skorpióba, melyet október 8-án követ a Vénusz bolygó is. Már pedig ez a változás különösen felébreszti a még lappangó szenvedélyedet. Nem mellesleg hihetetlenül kreatívnak, vidámnak és magabiztosnak is érezheted magadat. Hogy romantikus együttlétekből nem lesz hiány októberben, az előre borítékolható. Ha párban élsz, ismét fellobban közöttetek a szerelem lángja, ha pedig még keresed a párodat, nos, a romantikus lehetőségek megnyílnak előtted. Rajtad múlik, élsz-e velük…

A Mérlegnek lesz mit ünnepelnie októberben

Kedves Mérleg! Még két hétig a te időszakod tart, élvezz ki belőle mindent, amit csak lehet. Ünnepeld meg a születésnapodat, szervezz most igazán nagy bulit magadnak. Megérdemled, hogy körülötted forogjon a világ. Mégis ez a mostani időszak kicsit más, mint a többi. A Plútó elindul előre, melynek köszönhetően valódi erőre kapsz, felpezsdül a véred, hihetetlen energiák mozdulnak meg benned. A lehetőséget is megkapod most minden újdonsághoz, amire csak vágysz. A pénzügyeid rendeződnek végre, amitől önmagában sokkal jobban érzed magadat. Októberben minden sikerül, amit elindítasz. Egy percig se hezitálj…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top