nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az október

Ezeknek a csillagjegyeknek rémálom lesz az október

Ezeknek a csillagjegyeknek igencsak nagy feladatokat tartogat az október!

Kos

Mintha minden terhet jelentene most a Kos számára, bizonytalannak, nyűgösnek, rosszkedvűnek, letargikusnak érzi magát, de semmi pánik, ez még nem jelenti a világ végét. Miként hozhatod ki mégis a lehető legjobbat ebből a nehéz időszakból? Figyelj magadra és mindarra, ami jelenleg megakadályoz, hogy előbbre juthass. Fogadd el, a legnagyobb hadvezéreknek is szükségük van arra, hogy átértékeljék a helyzetüket.

Csillagjegyek, akiknek rémálom lesz az október

Fotó: Getty Images/Aleksandr Zubkov

Ikrek

Legfőbb erősséged a kommunikáció, és éppen ebben érezheted magad a leginkább akadályoztatva, mégis vita és érdekérvényesítés helyett hasznosabb valami másra fókuszálni. Mi lehet ez? Például neked is nagyon jót tesz, ha befelé figyelsz. Gondold végig azt is, kinek is akarsz megfelelni, a megnyilvánulásaid mennyire őszinték, mennyire játszol szerepet… Az idegeskedés nem visz előrébb, a higgadtság most annál kifizetődőbb. Légy nyugodt, ez az időszak is véget ér egyszer.

Vízöntő

Amiben a Vízöntő a legjobb, az a konfrontáció. Rólad nem állítható, hogy az az igazán érzelmes típus lennél, amiben hiszel, azért kőkeményen megküzdesz. A rossz hír, hogy ez a képességed most némiképp alábbhagy. Védekezni nem érdemes és talán nem is igazán lehetséges a bolygók hatása ellen, egyszerűen haladj az áramlattal, hiszen az idei esztendő számodra még csodás meglepetéseket tartogat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top