nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek minden kicsúszik a kezéből

Csillagjegyek, akiknek minden kicsúszik a kezéből

Nagyon szerencsések lehetnének, ha nem engednék, hogy folyton kicsússzanak a lehetőségek a kezeik közül.

Nyilas

A Nyilas gyakorlatilag az első sorból, szótlanul figyeli, ahogyan kicsúszik a szerencse a kezéből ahelyett, hogy megragadná. Hajlamos lehet a lustaságra, a halogatásra, ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként lemarad a nagy lehetőségekről. Pedig valójában csak a lottószelvényt kellene bedobnia a szerencséjéért.

Csillagjegyek, akiknek minden kicsúszik a kezéből

Fotó: Unsplash

Bak

A Bak kőkeményen küzd az életében a sikerért, aztán valahogy mégis ő lesz a vesztes, a törekvései balul sülnek el. Hajlamos lehet szinte szó szerint kitérni a boldogsága elől, talán mert túl büszke, vagy túl bizalmatlan. Olyan, mintha nem hinné el, hogy jár neki a különleges és igazán szerencsés lehetőség. Nem bízik magában, és azt gondolja, nem érdemli meg a vele szembejövő pozitív dolgokat. A Nyilassal ellentétben ő pesszimistán szemléli a világot, ezért sok jóból kimarad.

Szűz

A Szűz szívesen szavaz bizalmat, amikor úgy érzi, segítségével másokat boldoggá tesz, ilyenkor viszont hajlamos megfeledkezni magáról, és a másik ember kezére játssza a lehetőséget. Pedig ő aztán végtelenül precíz, perfekcionista a munkában és a magánéletében is. A céljait gyakran akkor sem adja fel, amikor azok egyre távolabb kerülnek tőle, így aztán könnyen kicsúszhat a kezéből a következő szerencsés fordulat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top