nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek minden remekül alakul

Csillagjegyek, akiknek minden remekül alakul

Leginkább anyagilag nagyon szerencsések.

Bika

Mindig keményen dolgozol, és meg vagy róla győződve, hogy ezt anyagilag soha nem értékelik. De most olyan időszak jön, amikor végre elismerik a munkádat, emelést kapsz, és év végi bónuszra is számíthatsz. Az élet egyéb területén is összejönnek a dolgok, most egy igazán jó időszakod éled.

Csillagejgyek, akiknek minden összejön

Fotó: Unsplash

Rák

Az őszi időszakban inkább begubózol, magadra figyelsz és a szeretteidre. Viszont most, az év vége felé érkezik egy lehetőség, amit nem szabad visszautasítanod. Többet kell dolgoznod, mint eddig, de a magad ura lehetsz, és sokkal jobban keresel vele, mint valaha. Mind anyagilag, mind pedig a családi, baráti kapcsolataidban egy felemelő időszak következik.

Skorpió

Új lehetőségek jönnek a munka terén, lehet, hogy állásajánlat is, de új projektek, új ügyfelek mindenképpen. A bevételeid növekedni kezdenek, és végre megkezdheted a tervezett befektetéseket is. A csillagok most támogatnak, amit eltervezel, minden megvalósul. Nagyon pozitív időszakod éled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top