nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek nem megy a tartós kapcsolat

Ezeknek a csillagjegyeknek nem megy a tartós kapcsolat

Ők azok a csillagjegyek, akiknek nem sikerül elköteleződniük hosszútávon.

Bika

A Bika képtelen veszíteni. Vele szinte lehetetlen kedélyesen elbeszélgetni, mert hajlamos vitát provokálni, amiből aztán győztesen akar kikerülni. Viselkedése kezdetben izgalmas lehet, hosszú távon viszont rengeteg energiát emészt fel. A Bikának csak a győzelem a lényeg, ezért sokszor figyelmen kívül hagyja mások érdekeit, és csak magára gondol. Hosszú távon nem működik túl jól egy kapcsolatban.

Csillagjegyek és a kapcsolat

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz igazán odaadó csillagjegy, sokszor jobban, mint kéne. Épp ez az, ami miatt egy idő után nyomasztó a közelsége, hajlamos ugyanis elfelejteni, a társának is szüksége lenne a szabad mozgástérre. Ehhez a tolakodó féltéshez még hozzájön a maximalizmusa, ami miatt sokszor úgy tűnhet, folyton ellenőrzi, kritizálja és leszólja a párját, akit mindenkinél jobban szeret. Hosszú távon nem egyszerű őt elviselni!

Bak

A Bak nem csak élvezi a függetlenségét, egyenesen ragaszkodik is hozzá, ráadásul nehezen enged az elképzeléseiből, ezért egyáltalán nem tartozik a simulékony csillagjegyek közé. Elvárásainak csöppet sem egyszerű megfelelni, sokszor túlzottan is kritikus és cinikus. Mindent összevetve a vele való párkapcsolat okozhat néha nem is kevés fejfájást a párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top