nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint a tornádó

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint a tornádó

Ha valamit a fejükbe vesznek, nincs, ami vagy aki megállíthatná őket, addig mennek, míg el nem érik a céljukat.

Oroszlán

Talán egyetlen más csillagjegy sem annyira öntelt, mint ő. Úgy hiszi, a világ körülötte forog, és mindenki az ő kívánságait lesi. Pontosan ezért annyira veszélyes, hiszen amikor valami nem az elképzelése szerint történik, akkor kiakad, és addig megy, amíg nem lesz minden úgy, ahogy ő elképzelte. Mi a megoldás? Ő az, akivel inkább légy jó barátságban, légy vele kedves, figyelmes, akkor tőle is ezt kapod.

Csillagjegyek akik veszélyesek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A Skorpió a lelkedbe lát, előtte nincsenek titkaid. Amikor veszélyt érez, azonnal szúr, és fájdalmas sebet ejt a lelkeden. Titokzatos, sejtelmes, a manipulációhoz bámulatosan ért. A provokációt, a hazugságot nem viseli, ilyenkor kiakad. Kiszámíthatatlan a viselkedése, amit sosem lehet pontosan érteni, ezért ő a legveszélyesebb csillagjegy.

Rák

A Rák számos eszközt vet be, valójában többet, mint bármelyik másik csillagjegy. Pontosan ezért olyan veszélyes, mert sosem tudhatod, mire készül vagy mit gondol éppen. Mindent és mindenkit félreért. Rendkívül érzékenynek, gyengének, sebezhetőnek mutatja magát – valójában az is –, de pontosan ezért olyan profi az érzelmi manipulációja. Amit akar, azt eléri, és ezt általában lelki terror bevetésével teszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top