nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Új erők áramlásában – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. november 20–26.

Felpöröghetnek az események, észnél kell lennünk, ha minden adódó helyzetet szeretnénk jól és gördülékenyen venni.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten vállalkozó szellemű ötleteid előtt megnyílhat az út, ambiciózus terveid is virágba borulhatnak. Fontos, hogy ne vedd lazán sem a költségvetést, sem az időkereteket, lehet, hogy előtted egy fényes álom lebeg, de a többiek azért még térben-időben, anyagi keretek között mozognak.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha túl sok vagy túl magas falat emelsz magad köré, akkor nem fogsz tudni új kapcsolatokat kiépíteni. Gondolj bele, hogy a régi, szeretett viszonyok is elkezdődtek valahol, valamikor. Szóval, ha védett váradba húzódsz is vissza, azért kukucskálj ki, hátha barát kopogtat…

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Jöhet egy kis szünet, de tekintsd ennek jó oldalát: egy kis pihenő, egy kis szuszogás, és lehetőség, hogy újra összeszedd gondolataidat és kijavítsd előző hibádat. Akkor sincs baj, ha csak az utolsó pillanatban veszed észre, egy kis humorral elütheted az élét.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Adj bátran nagyobb kifutást nemcsak felelősségeidnek és projektjeidnek, hanem a saját egészségedre vonatkozó változtatásnak is. Ne várd meg ezekkel a január 1-ét… A többiek számítanak rád, ennek ellenére van az a helyzet, amikor tudnod kell nemet mondani.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ne vedd félvállról, ha valami hibát fedezel fel, de nem is kell nagydobra verni. Járj utána, hogy hogyan tudnád a leggyorsabban és legegyszerűbben kijavítani. Nagyvonalúságod úgysem engedi, hogy másra mutogass. Keresd meg a legjobb szakembert, aki segíteni tud.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Légy befogadó a különböző nézőpontok felé, ezek segítenek tágítani a saját világképedet. Így a többiekkel való kapcsolatteremtés és kapcsolattartás is gördülékenyebben fog menni. Ez jól jöhet a magánéletedben, de a munkahelyen is, szokásos türelmed és kitartásod húz ki a bajból.

Vörös ruhás hölgy

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Kommunikációd és együttműködési képességed most még a szokásosnál is erőteljesebb és élénkebb lehet, így nemcsak megerősítheted meglévő kapcsolataidat, de akár újak is érkezhetnek életedbe. Utóbbi esetben se feledkezz meg azonban a régiekről, akik megérdemlik állandó figyelmedet.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Elindított projektjeidet semmiképp ne hagyd magukra, még ha beindultak, akkor is szükség van figyelmedre és támogatásodra. Nem egyszerű átlátni és követni az ütemterveket, de hosszú távon így jutsz a legtovább. Őrizd kiegyensúlyozottságodat, ez fog leginkább segíteni a héten.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Optimizmusod és az őszi melankólia ellenére is szárnyaló energiáid túljuttatnak minden nehézségen. Ha valakivel tisztázni kéne valamit, tedd meg mielőbb, teremts rá lehetőséget. Most felszabadíthatsz minden benned szunnyadó erőt, adj bele mindent év végéig!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetőséged adódhat, hogy a jól megszokott kényelmi zónádon kívül is kapcsolatot tudj kialakítani másokkal. Most még ahhoz is kedvet érezhetsz, hogy te tedd meg az első lépést. De ha idáig nem is jutsz el, mások közeledését ne utasítsd el, legalább egy udvarias csevegésre légy nyitott.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Bizalmi válságba kerülhetsz, de ha veszel egy mély lélegzetet és józanul, objektíven ránézel, ott rejtőzhet valahol a megoldás… Mindenesetre nem tanácsos körültekintés nélkül elsietned a dolgokat. Bátran kapaszkodhatsz a többiekbe, az igazi barátokra mindig lehet számítani.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Mutasd meg bátran érzelmeidet, és egyébként sem kell fátylak mögé burkolóznod. Dolgozz ki stratégiát arra, hogy energiáidat a lehető leghatékonyabban csatornázd be a feladatokba. Kis szerencsével felhághatsz a létra legfelsőbb fokára. De ezt sem kell egyedül véghezvinned.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a főzés Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top