nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik nagyon jó önkontrollal bírnak

3 csillagjegy, akik nagyon jó önkontrollal bírnak

Ők a legjobbak önkontrollban.

Bak

Senki sem olyan céltudatos, mint a Bak. Mindent megtervez alaposan, és utána tartja is magát a terveihez, amihez rengeteg önkontrollra van szüksége. A Bak csillagjegyű ember szereti a sikert, és nem riad vissza attól, ha keményen meg kell dolgoznia érte.

Önkontroll és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő profi abban, hogy kis lépésekre bontsa a tennivalókat, hogy aztán elérje a célját. Intelligens és kreatív, az önkontrollját pedig arra is használja, hogy ne vesszen el a rengeteg ötlet között a saját fejében. Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretné, akkor sem veszti el az eszét, hanem azonnal gondolkozik a B terven.

Szűz

A Szűz pontosan tisztában van a saját erősségeivel és gyengeségeivel, ezért nem is éri meglepetésként, ha az önkontroll közben kísértéssel találja magát szemben. Logikusan gondolkodik, és mindig emlékezteti magát arra, milyen eredményeket ért el eddig, ezért nem engedi ki a kontrollt a kezéből, hanem megy a saját feje után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top