nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sosem buknak ki

Csillagjegyek, akik szinte sosem buknak ki

Ők azok a csillagjegyek, akiknek a legjobb az önkontrollja.

Oroszlán

Az Oroszlánok önkontrollja rendkívül erős, mindig van egy B terv a tarsolyukban a váratlan eseményekre, melyek veszélyeztetnék céljaik elérését. Ha egy Oroszlán jegyű valamit a fejébe vesz, akkor azt tűzön-vízen át is eléri. Nem engedi, hogy kizökkentség az érzelmi egyensúlyából, valóban hatalmas az önkontrollja.

Csillagjegyek, akiknek hatalmas az önkontrollja

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz tudatossággal éli az életét. Pontosan tisztában van a saját erősségeivel és gyengeségeivel, ezért nem is éri meglepetésként, ha az önkontroll közben kísértéssel találja magát szemben. Logikusan gondolkodik, mindig emlékezteti magát arra, milyen eredményeket ért el eddig, ezért nem engedi ki a kontrollt a kezéből.

Rák

Ha a Rák hibázik, akkor is képes megbocsátani magának, ez pedig táplálja az önkontrollt benne. Mindig odafigyel, hogy a létfontosságú dolgokban ne hozzon rossz döntéseket, felméri tettei következményét és hosszú távon gondolkodik. Ehhez pedig önkontroll kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top