nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig küzdenek a barátaikkal

Ezek a csillagjegyek mindig küzdenek a barátaikkal

Ezek a csillagjegyek a legmakacsabbak, akik a barátaikkal sem kivételeznek.

Skorpió

Ha a Skorpió úgy érzi, veszély leselkedik rá, vagy ha megbolygatták nyugalmában, nem gondolkozik, ösztönből csíp. A Skorpió erős egyéniség, de ha megbántottad, készülj az azonnali támadásra. Habár a Skorpiók azt gondolják és kommunikálják magukról, hogy jól bírják a kritikát, a valóságban ez nem így van. Ha kiakad, nehéz vele szót érteni, ironikus megjegyzésektől kezdve a dacos hallgatásig széles a spektrum, ami a harci stratégiáját illeti. 

Csillagjegyek és a barátságok

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos lelkiismeretes jegy, mindent a legjobban akar csinálni – épp ebből fakad sok konfliktusa is. A Kosok rendszerint nem vitáznak, inkább veszekednek: az észérvek helyett inkább sértegetnek, ha személyük elleni támadást érzékelnek.  Ha egyszer valamit a fejébe vett, nagyon nehéz az ellenkezőjéről meggyőzni.

Bak

A csendes és romantikus Bak is kész vitába szállni, ha úgy érzi, megbántották vagy sarokba szorították. A Bak csillagjegy emberfeletti munkabírással, akaraterővel, kitartással rendelkezik és a végletekig lojális. De a Koshoz hasonlóan a Bak is könnyen megsértődik, ami számos probléma forrása lehet a barátság terén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top