nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Teliholdas hétfő rúgja be a hetet – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. november 27. – december 3.

A hétfői telihold nagy feszültségeket, de nagy energiákat is hozhat, vigyázzunk, hogy ne feszítsük túl a húrt semmilyen szempontból.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Hozzád illő dinamikus és tüzes hét várható, csak a hétfőt, esetleg még a keddet kell anélkül túlélned, hogy túlpörögve fejjel menj a falnak. A legnehezebb lesz eltalálni a kellő erőt, vagyis se többet, se kevesebbet, mint amennyire szükség van az adott dologhoz.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Tégy meg mindent, hogy egyszerűsítsd a napirendedet, különösen hétfőn. Utána már könnyebb lesz, de azért legyen időd megállni, feltöltődni, venni egy nagy lélegzetet, mielőtt új lendületet veszel. Csak arra kell ügyelned, hogy a kis megállás tényleg kicsi legyen, ne menjen át valamilyen időrabló tevékenységbe.

Telihold előtt ugró nő

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy most egyszerre túl sok projektbe vágnál bele, hogy még mindennel elkészülj év vége előtt. De néha a kevesebb több, állíts fel prioritási sorrendet és ami a legfőbb, egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd szét a figyelmedet. Ez segít túlélni a hétfői telihold keltette feszültséget is.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A telihold előhozhatja benned azt az álmot, hogy megvalósítsd magadban a teljességet, hogy minden részednek megadd azt, ami jár neki és minden értékedet kiteljesítsd. Lehet, hogy mindez nem fog beleférni egyetlen hétbe, de egy kis időzsonglőrködéssel az év végéig még minden kitűzött álmodat megvalósíthatod.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Jó lesz a héten tisztázni kapcsolataidat. Ne pusztán a másikkal, hanem magaddal is légy őszinte. Engedd szabadjára kreativitásodat, ennek erejével most a legnehezebb helyzetből is kivághatod magad. De vedd komolyan, ne linkeskedj el semmilyen helyzetet. Különösen a vállalt feladataidra feküdj rá!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A hétfői telihold feszítő energiája azt az érzetet keltheti benned, hogy nincs elég időd, rohannod kell és agyonnyomnak az év végi feladatlistáid. Támaszkodj eddigi tapasztalataidra és szánj időt arra, hogy priorizálod a teendőket, a feleslegeseket kihúzod, sőt, amit lehet, másnak delegálod.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A hétfői telihold feszültsége ellenére ez a hét lehet a te időd, energiádat és erőidet csúcsra járathatod. Ugyanakkor vedd könnyedén és főleg vidáman a dolgokat. Amit csak lehet, végezz el otthon még most, hogy az ünnepek előtti hetekre minél kevesebb teendőd maradjon.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Közeleg a karácsony, ami túlzott kiadásokra csábíthat, a telihold is elveheti kicsit az eszedet, szóval tégy lakatot a pénztárcádra és gondosan ügyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt. Közben a bevételi oldalt se hagyd figyelmen kívül, hátha befut még egy kedvező év végi ajánlat. Nézz szembe árnyékaiddal, hogy a közelgő ünnepeket megtisztult lélekkel várhasd.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Minden erőd kiteljesedhet a héten, ugyanakkor megvan a veszélye annak, hogy túlpörgeted magad. Meg kéne találni a helyes egyensúlyt, ami néha úgy tűnhet, hogy pengeélen kell táncolnod. Szabj határokat magadnak és szükség szerint másoknak is.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Látókörödet most tágíthatod. Minél magasabbról nézel a helyzetre, annál könnyedebben tudod venni és lehet, hogy a megoldás is jobban a szemedbe tűnik. Rázd le magadról a hétfői telihold feszültségét és vedd lazábban a dolgokat a héten. Hidd el, pont így leszel kevésbé sebezhető.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki is szeretnél lenni valójában év végére. Még semmi nem késő, ne add fel. Vedd sorra az odavezető lépéseket és a héten lépd meg azokat, melyeket erre az időszakra vállaltál. Áttörést érhetsz el kiemelkedő projektjeidben, csak koncentrálj!

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran igazodj az általad jónak tartott értékekhez és állj ki elveid mellett. Lehet, hogy a feszült, teliholdas hétfőt egy változékony hét követi, de téged semmi nem billenthet ki, ha tényleg elhatároztad magad. Emellett engedd el a mások iránti neheztelésedet, neked is könnyebb lesz úgy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top