nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nem túl izgalmasak

Ezek a csillagjegyek nem túl izgalmasak

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon unalmasak tudnak lenni a hétköznapokban.

Rák

A Rák mindig illedelmes és nagyon udvarias, ugyanakkor meglehetősen ideges vagy feszült. Nem szívesen utazik új helyekre, különösebben az új ötletek iránt sem érdeklődik, ehelyett inkább ragaszkodik a megszokott környezetéhez, a saját dolgaihoz. Nem bírja az érzelmi drámákat, de az önfeledt vidámságról, a szórakozásról is lemond a nyugalma érdekében. Úgy igazán elengedni magát csak nagyon ritkán képes. Elvan a maga alkotta kis világban, jól érzi magát ott. Emiatt unalmasnak tűnhet, de valójában magát,és a lelki békéjét óvja.

Unalmas csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz visszafogott és távolságtartó. Nem szívesen tölti az idejét bulikban, szórakozóhelyeken, mert úgy gondolja, jól elvan magában is, még társaságban is inkább a háttérbe húzódik. Miért teszi mindezt? Mert a Szűz a megszokott dolgain nem változtat, sablonos. Pedig ha csak egy picit túllépne önmagán, a komfortzónáján, sokkal izgalmasabb lenne, de nem az. Neki így jó, és ha a környezete így eltudja fogadni, akkor a Szűz teljes egyensúlyban van.

Bika

A Bika nem szeret dönteni, még az olyan egyszerű helyzeteken is hosszasan töpreng, hogy kimozduljon otthonról, vagy inkább házhoz rendelje az ebédet. Hajlamos a lustaságra. Számtalan okot tud felsorolni, miért maradjon otthon a szombati esti buli helyett, de ezek között szerepel nagyon banális érv is. Arra is hivatkozhat, hogy épp nem érzi jól magát, fáradt, és aludnia kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top