nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legkényelmesebb csillagjegyek

Ők a legkényelmesebb csillagjegyek

A következő csillagjegyek nagyon ráérősek, mondhatni rettentő lusták.

Szűz

A Szűz lustának nem mondható, csak a nagy igyekezetbe fárad bele, hogy mindent tökéletesen csináljon. Talán a Szűz az a csillagjegy, amelyiknek mindenki másnál több alvásra van igénye és szüksége. Pontosan tudni, mikor aludt keveset, mert ilyenkor zsörtölődik, morgolódik a leginkább, és egyáltalán nincs jó kedve, nem könnyű őt elviselni. Ha teheti, szó szerint átalussza a fél napot. Érdemes hagyni, ha nem szeretnénk azt, hogy kiállhatatlan legyen.

Csillagjegyek és a lustaság

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika jóbarátja a lazítás. Alapból sem sietős típus, megfontolja minden lépését. Imádja a kényeztetést, a finom ételeket, ha pedig teheti, lustálkodik naphosszat. Sokak szemében lustának tűnhet, pedig inkább arról van szó, hogy az átlagoshoz képest neki is jóval több az alvásigénye. Ahhoz, hogy hétfőn újult erővel vesse bele magát a munkába, gyakran át kell aludja a vasárnapot. Neki egy fontos program az alvás.

Rák

A Rákot döntéseiben mindig az érzelmei irányítják. Nem véletlen így az sem, hogy az érzelmek nagyon erősen kimeríthetik fizikailag, lelkileg egyaránt. Éppen ezért neki is nagyon sok alvásra van szüksége. Az is hozzátartozik, hogy a Rák szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. Amikor keveset alszik, az egész napja rémes, képtelen koncentrálni, és ilyenkor még érzékenyebben reagál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top