nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megfojtják egymást

Ezek a csillagjegyek megfojtják egymást

Nagyon megterhelő lesz egy idő után a kapcsolatuk.

Kos és a Rák

Elsőre tökéletes párnak tűnhetnek, hiszen a Kos határozottsága, céltudatossága imponál a Ráknak. Míg a kedves, gondoskodó, szerető Rák biztos hátteret nyújt a Kosnak. A kapcsolat kezdetén elvakítják őket az érzések, de hamar kiderül: tűz és víz találkozott. A Rák nyugalmat szeretne, a Kos kihívásokra vágyik. Mielőtt pokollá válik az életük együtt, jobb, ha szakítanak.

Csillagjegyek, akik összeférhetetlen párosok

(Fotó: unsplash)

Oroszlán és Halak

Két teljesen más habitus, mégis elbűvölik egymást. Az Oroszlán titkon romantikus, a Halak pedig meglepően szexuális lény, így a románc kezdetén hihetetlenül érzéki kalandokban lehet részük. De elég hamar eljön az idő, amikor kiderül: mindketten másra vágynak. Az Oroszlán társaságra, dicsőítésre, míg a Halak bensőséges, gyengéd, kettesben töltött napokra.

Bika és Vízöntő

A Bika másra sem vágyik: csak nyugalomra, szépségre, harmóniára. A Vízöntővel rendkívüli módon működik számára a kémia, szavak nélkül is megértik egymást, amikor az ágyban vannak. De a Vízöntő nyughatatlansága, rettegése a párkapcsolattól, ellehetetleníti a harmóniát. Hiába próbálkoznak romantikus randevúkkal, alapos beszélgetésekkel, ezt csak a Bika erőlteti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top