nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon sikeresek

Ezek a csillagjegyek nagyon sikeresek

Nagyon sikeresek, de meg is dolgoznak mindazért, amijük van.

Skorpió

A Skorpiónak remek megérzései vannak. Mindig tudja, mit akart, és tökéletesen érzi, mikor és hova kell mennie, hogy a megfelelő helyen legyen. Ha esetleg valami nem a tervei szerint jön össze, gyorsan összeszedi magát és megy tovább. Rengeteg energiája van, mindenkit levesz a lábáról. Szerencséje van az üzletben és a magánéletben is, de van sütnivalója is.

Sikeres csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Bika

Utál középszerű lenni. Természetesen megdolgozik érte, pontosan tudja: kockázat és munka nélkül nincs nyereség. Ő nem bízza a véletlenre vagy intuícióra a dolgokat, alaposan tervez, számol, összevet. Kitartóan halad a céljai felé és mindig szorgalmasan dolgozik, aminek meg is van a gyümölcse.

Oroszlán

Az Oroszlán sokszor cselekszik ösztönből, és az sem zavarja, ha sokakért kell felelősséget vállalnia. Optimista, és jókedve könnyen átragad a környezetére is. Mivel lelkesen és precízen végzi a munkáját, és szerencsés is, ami remek kombináció. Szeretik őt, és elismerik, magabiztos, jóban van önmagával, sikerre született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top