nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek boldogtalanok

Ezek a csillagjegyek boldogtalanok

Ezek a csillagjegyek nem találják a boldogságot. Boldogtalanságuk oka leginkább önmaguk.

Kos

Imádsz vitatkozni, kifejezetten élvezed a feszült helyzeteket, szívesen versengesz másokkal. A versengés és a véleményed mellett való kiállás jobbá tesz, de mégis hiányzik valami az életedből, amiért nem vagy boldog. Keress magadnak kihívásokat, hogy fejlődni tudj, és örömet lelj a mindennapokban. Nem kell nagy dolgokra gondolni.

Boldogtalan csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bika

Mindent gyönyörűnek szeretnél látni az életedben – és talán ez a legnagyobb baj. Optimista vagy, és azt várod a környezetedtől, hogy a világ is olyan szép hely legyen, mint amilyennek te gondolod/látod. De ne becsüld alá a kevésbé szép, vagy nem annyira pozitív dolgokat, mert a boldogságot nem a tökéletességben találod.

Ikrek

Elveszettnek érzed magad, nem tudod, merre tartasz. Vannak elképzeléseid, de nem tudod, hogyan váltsd valóra őket. Megrekedtél valahol az utadat járva, és most keresned kell valami célt. Ha nincs célkitűzés az életedben, nincs miért összeszedni magad, nincs mibe beletenni az energiádat, ami egyre csökken, ha nem is találsz. Itt az ideje, hogy eldöntsd, mit szeretnél kezdeni magaddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top