nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legboldogtalanabbak

Ezek a csillagjegyek a legboldogtalanabbak

Hogy miért ők a legboldogtalanabb jegyek? A horoszkóp megadja a választ!

Kos

Nem találod a kihívásokat az életben, pedig ez az egyik mozgatórugód. Ez a legnagyobb hiba, amin változtatni kell. Itt kell keresned a boldogtalanságod okát. A versengés és a véleményed mellett való kiállás jobbá tesz, előnybe kerülnek a pozitív tulajdonságaid. Keress magadnak kihívásokat, hogy fejlődni tudj, és örömet lelj a mindennapokban. Meglásd, jobban fogod magad érezni!

Csillagjegyek, akik boldogtalanok

Fotó: Getty Images

Bika

Mindent gyönyörűnek szeretnél látni az életedben. Optimista vagy, és azt várod a környezetedtől, hogy a világ is olyan szép hely legyen, mint amilyen feldobott a te hangulatod. De ne becsüld alá a kevésbé szép, vagy nem annyira pozitív dolgokat, mert ettől vagy állandóan szomorú vagy boldogtalan. Az apróságokat is meg kell tanulnod értékelni.

Ikrek

Elveszettnek érzed magad, nem tudod, merre tartasz. Vannak elképzeléseid, de nem tudod, hogyan váltsd valóra őket. Megrekedtél valahol az utadat járva, és most keresned kell valami célt. Ha nincs célkitűzés az életedben, nincs miért összeszedni magad. Itt az ideje, hogy eldöntsd, mit szeretnél kezdeni magaddal. Nem egyszerű, de ha sikerül kitalálni, hidd el, a hangulatod is sokkal jobb lesz. Ha nem teszel semmit, akkor te leszel az egyik legboldogtalanabb ember a világon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top