nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon együttérző

Ez a 3 csillagjegy nagyon együttérző

Nagyon megértőek és figyelmesek tudnak lenni.

Rák

A Rák nagyon érzékeny és empatikus típus. Pillanatok alatt képes átérezni az adott helyzetet, és gyötörjön bármilyen probléma is, önzetlenül siet a segítségedre. Figyelmesen meghallgat, vigasztal, szeretetével támogat és segít a bajban. Nem csak felszínesen, hanem tényleg foglalkozik a problémáddal.

Csillagjegyek és az empátia

(Fotó: unsplash)

Szűz

A Szűz bármilyen helyzetet képes analizálni, azonnal látja a problémákat, és önzetlenül nyújt segítő kezet. Figyelmesen végighallgat, és remek javaslatokkal lát el. Sosem beszélne a levegőbe, azt mondja, amit az adott helyzetben ő is tenne. Ha szükséges, melletted áll, és segít, hogy megtudd oldani a problémád. Ő valóban őszintén közeledik hozzád.

Mérleg

A Mérlegre bármikor és bármiben számíthatsz. Nagyon diplomatikus, végtelenül türelmes, mindig meghallgat, nagyszerű javaslatokat ad. Érzékenységének köszönhetően könnyen átérzi a helyzetedet, és pontosan érti és látja a problémád gyökerét. Mindenki szerencsés, aki mellett ott áll egy Mérleg. Remek barát, támogató társ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top