nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi csillagjegy horoszkóp

Túlpörgés vagy megállás jön? – Szerelmi horoszkóp 2023. december 2-3.

A hétvége igazán aktív, tüzes áramlatokat hozhat, de pörgés közben, után érdemes lenne közösen megállnotok és élvezni a pillanatot.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentét támadhat köztetek pároddal, különösen akkor, ha te tüzesen pörögnél, ő pedig inkább csendesebb közös elvonultságra vágyik. Hosszú a hétvége, minden beleférhet! Lehet énidőtök, de semmiképp ne vedd súlyos kötelességnek, hogy kedvesed számít a veled töltött közös időre.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége pörgésre csábít, ne állj ellen, vesd bele magad a bulik világába. Ha szingli vagy, akár ismerkedésre is nyílik lehetőség. Ha párkapcsolatban vagy, bármennyit szaladgáltok is a hétvégén, kedvesed valószínűleg hálás lesz az általad nyújtott biztonságért és stabilitásért.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te, mint a kommunikáció mestere igazán átérezheted, hogy milyen óriási jelentősége van a jó eszmecserének egy kapcsolat alakulásában. Most a nehezebb beszélgetésekre is készen kell állnod, anélkül, hogy letarolnád érveiddel párodat.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdemes egyeztetned, beszélgetned kedveseddel, hogy megbizonyosodj róla, biztosan egy irányba tartotok. Ami a te finom érzékelésednek egyértelmű, nem biztos, hogy a másiknak is ugyanazt jelenti, vagy egyáltalán érzékeli a leheletfinom jelzéseket. Jobb mielőbb tisztázni a dolgot.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te időd jöhet el hétvégén, kedved szerint lehetsz a társaság középpontjában, sőt, nemcsak kedvesed, de mindenki figyelme rád irányulhat. Ne élj vissza ezzel, biztosítsd szerelmedet figyelmedről és hűségedről. Különösen értékes lesz az az idő a hétvégén, amit édeskettesben tölthettek.

Koccintás hóemberes bögrékkel

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy bátor kifejezni érzelmeidet párod felé, nem pusztán gesztusokkal, hanem szép szavakkal is. Lehet, hogy tüzesebben alakul a hétvége, mint ami a te komfortzónádba illene. Mindenesetre összeveszni semmin nem érdemes, nyugalmad és higgadtságod párodra is átragadhat, megelőzve ezzel a bajt.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most önfejűbb lehetsz, mint szoktál, ezért igyekezz önmérsékletet tanúsítani, különösen akkor, ha valamin összeszólalkoztok kedveseddel. Adj neki esélyt, hogy elmondhassa, mi jár a fejében és ne zsigerből vágj vissza. Vedd észre és értékeld apró figyelmességeit!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rejtőzhetsz a titokzatosság falai mögé, ha most ehhez van kedved, csak arra ügyelj, nehogy ezzel elriaszd hódolódat, aki esetleg félszegen próbálkozik. Ha már van párod, neki is adj teret, légy nyitott az ötleteire és programjavaslataira, és akkor is fontold ezt meg, ha épp másra támad kedved.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes természeted most szabadon szárnyalhat, mint a madár és lehet, hogy ezzel nagyobb feltűnést keltesz, mint esetleg szeretnél. Bár lehet, hogy most jót is tesz neked a nagy népszerűség. Csak arra vigyázz, hogy ha szingli vagy, jól válassz, ha pedig van párod, őt semmiképp ne bántsd meg túlpörgéseddel.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes, tán pörgősebb hétvége is várhat, mint szeretnéd, de ezt simán átvészeled párod mellett, különösen, ha szakítotok időt arra is, hogy összebújva lazuljatok. Engedd el magad, lágy bátran önmagad, kedvesed boldog lesz, ha valóban azzal lehet, akit anno választott.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Találd meg a helyes egyensúlyt a pörgés és a nyugodt pillanatok között, mindkettőből juthat a hétvégére. Bármelyik is jöjjön, igazából az a legfontosabb, hogy pároddal összhangban legyetek. Ehhez most az lehet az első lépés, hogy őszintén megnyílsz előtte és nem beszélsz rébuszokban.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár örömmel elmerülnél fantáziád birodalmában, érdemes lenne reális célokat kitűzni kapcsolatod alakulásában és belátható távlatokba nézni pároddal együtt. Fogjatok össze, kapaszkodjatok egymásba. A figyelem csak párodnak szóljon, másoknak ne tégy félreérthető gesztust.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top