nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik csalódnak a házasságban

Csillagjegyek, akik csalódnak a házasságban

Előfordul, hogy nemcsak egyszer mondja ki a holtodiglan-holtomiglant.

Kos

A Kos merész, bátor és rendkívül energikus csillagjegy. Ugyanakkor meglehetősen türelmetlen, lobbanékony, hiú és egy csöppet egoista is. A Kos a párkapcsolatban falkavezérnek képzelni magát, amit társa egy idő után meglehetősen fárasztónak érez, és elege lesz a másodhegedűs szerepből. Eljön a pillanat, amikor ki akar lépni a Kos árnyékából, ez a fordulat pedig akkora port kavar a kapcsolatban, hogy a válást sem kerülhetik el.

Csillagjegyek és a válás

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán kétségkívül melegszívű csillagjegy, ugyanakkor mindenkinél erősebben vágyik a szeretetre és a csodálatra. Szívesen fürdőzik a figyelemben, ezért sem könnyű vele együtt élni. Hajlamos a lustaságra, meglehetősen önfejű és akaratos típus, ráadásul egy idő után nagyon fárasztó az igénye a folyamatos dicséretre. Nagyon tisztán és racionálisan gondolkodik, a viták elkerülhetetlenek. Az Oroszlán keresi és szereti a kiszámíthatóságot, a stabilitást a párkapcsolatában, a változásokhoz csak nagyon lassan tud alkalmazkodni vagy egyáltalán nem alkalmazkodik, és ez is problémákat szül.

Mérleg

A kedves és vonzó Mérlegről nem könnyű elképzelni, hogy házassága válással végződik, és végül egyedül marad. Pedig ő is azon csillagjegyek egyike, akik akár többször is elválhatnak az életük során. A Mérleg folyamatosan keresi az egyensúlyt, a harmóniát, a békét a kapcsolataiban, ezért látszólag ő az ideális partner. Miközben arra törekszik, hogy mindenkit boldognak lásson, képtelen nemet mondani. A stressz pontosan úgy kering körülötte, mint a méhek a virágok körül, mindez pedig nem mondható optimális jelnek a tartós párkapcsolathoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top