nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a válás

Ezek a csillagjegyek nagyon ritkán válnak el

Ők azok, akik a legritkábban válnak el. Mi a titkuk? Nézzük!

Rák

A Rákok gondoskodó és önfeláldozó emberek. Egy házasságban könnyedén rendelik alá saját szükségleteiket a párjuk, majd a gyerekeik, vagy akár más családtagok érdekeinek. Számukra nem jelent problémát, sőt, inkább természetes állapotként tekintenek rá. Gyakran még akkor is benne maradnak a házasságban, ha már nem is igazán boldogok. Mindent megtesznek azért, hogy egyben tartsák a családot.

Házasság és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Bak

A Bakok nagyon megfontolt, komoly gondolkodású, szavatartó emberek. Mindent alaposan megterveznek, éppen ezért a házasságig is lassan és módszeresen jutnak el. Azonban ha egyszer megkötötték azt, a végsőkig tartják magukat a fogadalmukhoz. Amennyiben a házasságukban problémák merülnek fel, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megoldják azokat.

Szűz

A Szüzek a maximalizmusukról híresek, az ő világképükbe egyszerűen nem fér bele, hogy rosszul válasszanak párt. Ha ez mégis megtörténik, személyes kudarcként élik meg. Nagyon megfontoltak, és legtöbbjük hozzájuk hasonlóan megfontolt partnerrel köti csak össze az életüket, ami a tartós és valóban működőképes házasság záloga lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top