nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a karácsonyt

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a karácsonyt

Ezeknek a csillagjegyeknek nem a karácsony a kedvenc ünnepük. Persze ez nem biztos, hogy mindenkire igaz, de sokakra nagyon is!

Kos

A Kos nem igazán érzelgős típus, és nem érti azt a nagy felhajtás, azt a sok készülődést, ami a karácsonyi ünnepeket övezi. Úgy van vele, hogy az a 3 nap is ugyanolyan, mint a többi, idegesíti, hogy kizökkentik a mindennapi haladásból, és hogy mindenki ezzel van elfoglalva.

Ezek a csillagjegyek ki nem állhatják a karácsonytSkorpió

A Skorpiót kifejezetten zavarja a sok karácsonyi díszítés, nagy eséllyel ízléstelennek tartja őket. És az egész karácsonyi felhajtásról, a szeretet ünnepéről azt gondolja, hogy egy felfújt lufi sok hazugsággal. Ezeket a gondolatait nem is rejti véka alá.

Vízöntő

A Vízöntő a hagyományok és kötelességek miatt nem szívleli a karácsonyt, feleslegesnek, és időpazarlásnak tartja a sok rokonlátogatást és vendégséget. A legtöbbször teherként éli meg az egészet és alig várja, hogy vége legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top