nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek kiegyensúlyozott hete lesz

Csillagjegyek, akiknek kiegyensúlyozott hete lesz

A következő csillagjegyeknek nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt hete lesz.

Rák

Ezen a héten nagyon pozitív vagy, nagyon jók a lehetőségeid is, minden neked kedvez, annyi a dolgod, hogy élj ezekkel a lehetőségekkel. Nyisd meg a szívedet minden jónak, amit az univerzum felkínál neked. Mutasd meg mindenkinek, mennyi jóság és empátia rejlik benned, segíts otthon, a munkahelyeden és annak, aki rászorul. Meglásd, ezt a sok jót te is visszafogod kapni. Bár itt az év vége, de te mégis kiegyensúlyozott vagy.

Csillagjegyek és a hétkezdés

Fotó: Getty Images

Skorpió

Ha a szívedre teszed a kezed, te is beismered, hogy az elmúlt időszakban inkább a negatívumokat vetted észre, mintsem pozitívan gondolkodtál volna. A múltat szebbnek, jobbnak látod, mint a jelenedet, de ez még nem jelenti, hogy ne vehetnél észre egyre több jót a mostani életedben. Ezen a héten pontosan ebben változik a szemléleted. Végre rájössz, mennyi csodás lehetőséget tárt fel előtted az élet. Harmóniába kerülsz önmagaddal. Használd ki ezt az állapotot.

Halak

Ezen a héten bámulatos könnyedséget, boldogságot, felhőtlen örömet tapasztalhatsz és élhetsz meg. Mitől éreznéd magad igazán boldognak? Ezt a kérdést mindenképp tedd fel magadnak. Vágj bele valami újba, olyan dologba, ami inspirál. A héten minden sikerülhet. Hidd el. Maradj ilyen pozitív és vidám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top