nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent elérhetnek ezen a héten

Ezek a csillagjegyek mindent elérhetnek ezen a héten

A következő két jegy szülöttei most különösen szerencsésnek érezhetik magukat.

Oroszlán

A héten önmagad lehetsz. Megélheted a valódi örömet és érzelmeket, jókedved az egekben, valósággal ragyogsz. Most végre az igazi arcodat mutatod, nem színlelsz, azt adod, aki te vagy, a legpozitívabb énedet. Engedj el magadból minden kétséget, tényleg veled történik ez a sok jó, amit megtapasztalhatsz. Te bátor vagy és okos, nem szaladsz el, élj a nagyszerű lehetőségekkel. Mint egy bakancslistát, máris elkezdheted megvalósítani mindazt, amire az elmúlt időszakban csak vágyakozni mertél. Itt az ideje a cselekvésnek.

Csillagjegyek és a hét

Fotó: Getty Images

Nyilas

Most nemcsak hihetetlenül erős és magabiztos vagy, de meg is mutathatod, mi mindenre vagy képes. Milyen álmaid vannak? Tedd meg az első lépést, de legalábbis lásd magad előtt, hogy máris célba értél. Minden, amit most indítasz el, új energiát, új lendületet kap. Ha valamikor, most új fejezetet nyithatsz az életed könyvében. Mit szeretnél elérni? Mi a legnagyobb álmod? Tegyél érte, tegyél magadért. Megérdemled a valódi sikert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top