nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek végre szuper hetük lesz

3 csillagjegy, akiknek végre szuper hetük lesz

A horoszkóp szerint ugyanis végre pozitív irányban változik az életük a következő jegyeknek!

Kos

Egyre örömtelibb lehetőségeket jeleznek a bolygók számodra. Mostantól már semmi és senki sem állíthat meg téged, hogy megvalósítsd, amire szívből vágysz. Nos, vajon tudsz önfeledten, szívből táncolni? Képes vagy megélni az élet valódi örömeit? Ez a mostani hét ugyanis erről szól. Engedd el magad, és engedd meg magadnak, hogy valami igazán jó történjen veled.

Csillagjegyek, akiknek jól alakul a hét

Fotó: Getty Images/Karlos Garciapons

Oroszlán

Ha valaki nagyon várta már ezt a hetet, az egészen biztosan te vagy. Nehéz időszakot hagytál a hátad mögött, de semmi sem történt veled véletlenül. Mostantól itt az ünneplés ideje, learathatod a gyümölcsöket, begyűjtheted az elismeréseket. Eljött a te időd, a te hónapod. Mostantól minden rólad szól, végre igazi önmagad lehetsz.

Nyilas

Eljött az utazás ideje. Mostantól minden a te kezedre játszik, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz. Mozdulj ki, gyűjtsd az új élményeket és tapasztalatokat. Ha eddig nem tetted, még ezen a héten tervezd meg a szabadságodat. Rád fér a pihenés, a lazítás, a kirándulás, a mozgás. Most minden lehetőséget megadnak a bolygók, hogy megvalósítsd, amire vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top