nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hétkezdés

Ezek a csillagjegyek végre remek hétre számíthatnak

A horoszkóp szerint ugyanis végre pozitív irányban változik az életük.

Kos

Már semmi és senki sem állíthat meg téged, hogy megvalósítsd, amire szívből vágysz. Nos, vajon tudsz önfeledten, szívből táncolni? Képes vagy megélni az élet valódi örömeit? Ez a mostani hét ugyanis erről szól. Engedd el magad, és engedd meg magadnak, hogy valami igazán jó történjen veled. Nagyon megérdemled!

Oroszlán

Ha valaki nagyon várta már ezt a júliust, az egészen biztosan te vagy. Nehéz időszakot hagytál a hátad mögött, de semmi sem történt veled véletlenül. Mostantól itt az ünneplés ideje, learathatod a gyümölcsöket, begyűjtheted az elismeréseket. Eljött a te időd, a te hónapod. Mostantól minden rólad szól, végre igazi önmagad lehetsz. Ragyoghatsz, és kihozhatod magadból a lehető legjobbat.

Csillagjegyek és a hétkezdés

Fotó: Getty Images

Nyilas

Eljött az utazás ideje. Mostantól minden a te kezedre játszik, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz. Mozdulj ki, gyűjtsd az új élményeket és tapasztalatokat, éld meg a nyár valódi örömeit. Ha eddig nem tetted, még ezen a héten tervezd meg a szabadságodat. Rád fér a pihenés, a lazítás, a kirándulás, a mozgás. Minden lehetőséget megadnak a bolygók, hogy megvalósítsd, amire vágysz. Az akadályok is maguktól tűnnek el az utadból… Mire vársz még?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top