nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket a héten

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket a héten

Jóval nagyobbnak érzik a gondokat, mint amilyenek azok valójában.

Skorpió

Senki sem ismeri jobban nálad az átalakulás, a változás fontosságát. Te is nagyon érzékeny típus vagy, de ezt a tulajdonságodat most mindenképpen érdemes használnod. Valójában teljesen mindegy, mit hoz most az élet, nézz a mélyére mindennek, és megérzed, meglátod a valódi összefüggéseket. Könnyedén rájöhetsz mindarra, amire már semmi szükséged és csak akadályoz téged. Állj a sarkadra, és vágd el mindezt, mert csak az energiádat fecsérled az idejét múlt dolgokra. Az igazán fontos célokra figyelj, és ne hagyd, hogy bármi vagy bárki eltántorítson téged!

Csillagjegyek, akiknek nehéz hete lesz

Fotó: Getty Images/Anastasia Gorlanova / EyeEm

Halak

A jeledben járó Mars bolygó támogat téged, hogy határozottabban képviselhesd az álláspontodat. Hajlamos lehetsz ugyanezért a türelmetlenségre is, és a pihenésre is kevesebb időt adsz magadnak. Pedig te is tudod, ha nem alszod ki magad, könnyen kiéghetsz belülről. Érdemes lenne némi átalakítást csinálnod az otthonodban. Rendezz át néhány dolgot, frissítsd fel a színeket, amitől a hangulatod is sokkal jobb lehet. Az is igaz, most sokkal több törődésre lehet szükséged, amit a családod örömmel megad neked. Próbáld végig gondolni magadban, hogy mire vágysz a legjobban, mert ha elutasítod a szíved hangját, csak egyre rosszabbul érzed magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top