nlc.hu
Horoszkóp

Haragtartó csillagjegyek

Vigyázz, ezek a csillagjegyek sosem felejtik el, ha hibázol!

Ha egyszer rossz fát teszel a tűzre ezeknél a csillagjegyeknél, jaj neked! Minden adandó alkalom felhánytorgatják majd, és a fejedhez vágják a ballépéseidet.

Összetűzésbe keveredni senkivel sem jó, de ha mégis előfordul, mindenki számára az a legjobb, ha sikerül elcsitítani az indulatokat és fátylat borítani a múltra. Sajnos egyes csillagjegyek számára ez teljesen elképzelhetetlen: ha egyszer kihúztad náluk a gyufát, felkészülhetsz a legrosszabbra!

Vicsorgó mérges kutya

Van, aki nem felejt!

Ezt nem úgy kell elképzelned, hogy mostantól majd szóba sem állnak veled és átnéznek rajtad, ha próbálsz közeledni feléjük (igaz, hosszabb-rövidebb időre ilyen bánásmódban is részed lehet!), sokkal inkább úgy, hogy az elkövetett hibád örökre beleég a memóriájukba.

Ha nincs szerencséd, ezek a sértődékeny, makacs és haragtartó csillagjegyek akár bosszúálló üzemmódra is kapcsolhatnak, így azon túl, hogy amikor csak lehet, az arcodba vágják a sérelmeiket, megpróbálnak meg is leckéztetni értük!

Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images – Vlakyr

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top