nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon sértődékenyek

Ezek a csillagjegyek nagyon sértődékenyek

Ezek a csillagjegyek pillanatok alatt vérig sértődnek, ezért nem árt velük óvatosan bánni.

Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, ezért nála nagyon nem egyszerű kikerülni a sértődést. Sosem tudhatod, milyen hangulatban találod éppen. Amit az egyik nap bóknak vesz, a következőn hihetetlenül sértőnek, bántónak érez. Azt sem tudhatod, mi idegesíti őt épp. Talán csak ugratni akarod, amire néha vevő, máskor meg érthetetlenül érzékenyen reagál. Nem árt vele óvatosan bánni, hiszen minden apró részletet megjegyez és hajlamos magában gyűjtögetni a sérelmeket, amit akkor a vág fejedhez, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Csillagjegyek és a sértődékenység

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Halak

Ha kíváncsi vagy, mit jelent érzékenynek lenni, találkozz és beszélgess a Halakkal. Rendkívül kedves, megértő, empatikus, intuitív és szeretetre méltó típus, de vizes csillagjegyként az ő lelke is rendkívül sérülékeny. Nagyon könnyen elbizonytalanodik, és éppen ezért annyira sértődékeny is. Nagyon sok külső megerősítésre, támogatásra van szüksége, hogy elhiggye, mennyire értékes ember. Amikor nem kapja a csodálatot, a visszaigazolást, minden megjegyzést támadásnak, ellene irányuló kritikának él meg.

Skorpió

A Skorpió képtelen megérteni, miért nem látják a többiek, mennyire nagyszerű és különleges csillagjegy. Ha pedig a dicséretek helyett kritika éri, azonnal vérig sértődik, és nem könnyű őt kimozdítani ebből az állapotból. Ő is nagyon sok érzelemmel van megáldva, amit ugyanakkor hajlamos magába fojtani. Titokzatos, gyakran megfejthetetlen, éppen ezért képtelenség kiismerni. Valójában nem is tudod, mennyire megbántottad, mert nem látod rajta. Csak azon kapod magad, hogy szóba sem akar állni veled többé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top