nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy pillanatok alatt megsértődik

Ez a 3 csillagjegy pillanatok alatt megsértődik

Nagyon nem mindegy, mit mondasz nekik, mert rettentő érzékenyek.

Halak

A Halak kifejezetten érzelmes jegy, a tetteit inkább a szíve, mintsem az egója irányítja. Ha a Halak úgy érzi, megsértették az érzéseit, azt könnyen észreveszed, mert mást sem fogsz tőle hallani, csak panaszt. Nagyon bele tud merülni a számára kellemetlen érzésekbe, napokig őrlődik rajta. Ilyenkor a legjobb, ha mellette vagy, és nem próbálsz tanácsokat adni, egyszerűen csak meghallgatod.

Érzékeny csillagjegyek

Fotó: depositphotos.com

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűek mindig azt mondják, hogy velük lehetsz őszinte, de amikor valóban adódik egy olyan helyzet, ahol te másként látod a helyzetet, mint ők, akkor olyan sértődésre képesek, amit biztosan nem felejtesz el. Mivel a Skorpió folyamatosan erősnek szeretne látszani, az érzéseit pedig igyekszik elrejteni, ezért, ha úgy érzi, megsértetted, támadásba lendül, és jól odaszúr.

Oroszlán

Ha szeretnéd elkerülni az igazán mélyről jövő haragot, akkor kerüld el az Oroszlán haragját. Az Oroszlán remek barát, de párkapcsolatban nincs könnyű dolgod vele: karakteres, erős jegy, de ugyanakkor nagyon érzelmes is. Amikor úgy érzik, valaki támadja, vagy meg akarja bántani őket, ott nem sok ideje van felkészülni annak, aki irányából ezt tapasztalja. Az Oroszlánok nem tűrik az ítélkezést, és hirtelen haragra gerjednek, így mielőtt bármit mondanál, inkább kétszer is gondold át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top