nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik úgy megsértődnek, észre sem veszed

Csillagjegyek, akik úgy megsértődnek, hogy észre sem veszed

Pillanatok alatt megsértődnek úgy, hogy észre sem veszed. Jobb, ha vigyázol velük.

Oroszlán

Minél nagyobb az egónk, annál nagyobbat tudunk koppanni, és az Oroszlánnak óriási az egója. Neki esze ágában sincs alább adni az egóját, így, amikor megsértik, az elsöprő erejű dühöt és fájdalmat képes felszabadítani. A legapróbb dolgokon is képes megsértődni, és nagyon nehéz őt kiengesztelni.

Sértődékeny csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos rettentő önfejű, és talán emiatt is képes nagyon hamar megsértődni. Az egyik legsértődékenyebb jegy, akivel nagyon nehéz. Ha a Kos úgy érzékeli, hogy megsértették, akkor támadásba lendül, letarol, majd sértetten elvonul. Lehet, ennek semmi előzménye nincs, az illető nem is úgy értette, ahogy a Kos értelmezte, de képes mindenből ügyet csinálni.

Nyilas

A Nyilasok könnyen megsértődnek. Habár alapjáraton lazák, vagy legalábbis annak tűnnek, szeretnek nyüzsögni, pezsegni, viccesen beszólogatni, és magukon is jót tudnak nevetni, de ha valami olyan sérelem éri őket, ami eltalálja a gyenge pontjukat, akkor sokáig magukba fordulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top