nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon hevesek

Ezek a csillagjegyek nagyon hevesek

Ezek a csillagjegyek nagyon hevesek, magabiztosak, igazi vezéregyéniségek.

Szűz

A Szüzeknek nagyon erős a munkabírásuk, és az elkötelezettségük, amivel a céljaik felé tartanak, verhetetlenné teszi őket.  Ez a csillagjegy azon dolgozik, hogy jobb jövőt teremtsen magának, és ennek érdekében, ha kell, új szabályokat alkot. Nagy energiával, lendülettel veti bele magát a feladatokba, semmi sem állíthatja meg.

Heves csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A heves, optimista, spontán Nyilas igazi tüzes jegy, akinek nincs lehetetlen. Mivel alapvetően egy változékony jegy, mindig nyitott az új dolgok kipróbálására. Egy Nyilas még akkor is képes pozitív maradni, amikor mindenki más kesereg. Ő is megállíthatatlan, ha a céljai eléréséről van szó.

Bak

Tökéletes vezetők, mert elképesztően nagy az önuralmuk. Miközben a szívósságuk, függetlenségük és bátorságuk kezdetben megijesztheti az embereket, az önmagukhoz és a számukra fontos személyekhez,  való hűségük miatt végül igazi vezéregyéniségek lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top