nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek boldogságot hoz az év vége

Csillagjegyek, akiknek boldogságot hoz az év vége

Igaz, az utolsó utáni pillanatban, de rájuk talál a boldogság!

Halak

Az utolsó hetekben, napokban, teljesen felpezsdül a szerelmi életed. Olyan valaki jöhet veled szembe az év utolsó időszakában, aki nemcsak a párod, hanem a barátod, és a lelki társad is lesz. Jóban vagy magaddal, ami szemmel látható, nem is csoda, hogy vonzod a tekinteteket. Pontosan tudod, mit akarsz, ezért csakis az igaz szerelem fogja igazán felkelteni a te érdeklődésed. Úgy néz ki, erre most rá is találhatsz. Régóta keresed, megérdemled.

Csillagjegyek, akiknek boldogságot hoz az év vége

Fotó: Unsplash

Ikrek

Azt eddig is érezted, hogy valami van a levegőben, hiszen minden eddiginél pörgősebb a társasági életed. Mindez azonban az év végére csúcsosodik ki: találkozni fogsz valakivel, aki tökéletesen kiegészít. Olyan személyben fogod megtalálni a nagy szerelmet, akivel harmóniában fogtok létezni, egyenrangú partnerekként. Ez a kapcsolat meghatározza a jövő évedet is, egy olyan életszakaszod kezdődik, amiben igazán boldog lehetsz. Mindig is erre vágytál!

Skorpió

Nagyon nehéz időszakod volt, rengeteget csalódtál ebben az évben, de úgy tűnik, hogy ennek vége! Nincs több pofára esés, csalódás. Nehéz lesz megnyílnod, de akivel a következő időszakban fogsz találkozni, egy igazi kincs, de ezt majd te is meglátod. Olyan földöntúli boldogságot érzel majd, amit talán eddig soha. Járj nyitott szemmel, mert most beteljesülhet a rég dédelgetett vágyad! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top