nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nem tisztelik a magánszférát

Ezek a csillagjegyek nem tisztelik a magánszférát

Nem értik, mi az a privát szféra.

Nyilas

Imád kérdéseket feltenni, nagyon kíváncsi, és amíg nem kapja meg a választ, egyszerűen nem hagy békén. Ha a válasz nem nyeri el tetszését, újra és újra rákérdez. Egy idő után ez nagyon kényelmetlen és bosszantó tud lenni. Valójában ő is nyitott könyv mások számára, éppen ezért nem érti, hogy miért nem osztják a többiek is ugyanezt a szemléletet. Nagyon nem tapintatos.

Csillagjegyek privát élete

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpió elől nincs menekvés, addig nem nyugszik, amíg teljes mértékben ki nem tárulkozol előtte, és el nem mondod neki az összes titkodat. Nagyon erőszakos tud lenni, ami a másik számára rettentő kényelmetlen. Kifogyhatatlan a kérdésekből, szinte vallatásnak tűnik ez a beszélgetés. Nehéz őt elhárítani.

Rák

A Rák időnként nem vesz tudomást a határokról. A legnagyobb gondot azonban az jelenti, hogy a megszerzett információt nem tartja meg magának, hanem azonnal továbbkürtöli a nagyvilágba. Hajlamos mások tudta nélkül és nevében intézkedni pusztán jó szándékból, amiből persze számtalan probléma adódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top