nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem megy az egyedüllét

Csillagjegyek, akiknek nem megy az egyedüllét

Ha úgy érzed, hogy boldogtalan vagy egyedül, az még nem jelenti azt, hogy mindenképp egy társra van szükséged a boldogsághoz!

Rák

A Rákok könnyedén benn rekednek a rosszul működő kapcsolataikban, mert nem bírnak nemet mondani, nem akarnak egyedül maradni. Sok problémájuk lehet abból, hogy a sokadik esélyt is megadják párjuknak, miközben az már annyiszor megbántotta őket, hogy nem érdemelne mást a szakításon kívül. De inkább viselik, mert félnek az egyedülléttől.

Csillagjegyek, akik nem szeretnek egyedül

Fotó: Unsplash

Szűz

Előfordul, hogy szerelembe esnek valakivel, aki teljesen másnak mutatja magát, de ekkor már nagyon nehéz a visszaút. Hiába próbálnak kiszabadulni a kapcsolatból időről-időre, kizárólag akkor tesznek pontot a végére, ha valami megbocsáthatatlanul csúnya dolog történik. Nem akarnak egyedül maradni, ezért a végsőkig tűrnek.

Bika

A Bikák minden más csillagjegynél erőteljesebben lángolnak a szerelemtől. Nem engedik el párjukat, csak akkor, ha ők maguk akarnak kilépni a kapcsolatból. Minél többet fájdalmat okoz neki a másik, annál keményebben próbálnak maradni vele. Inkább szenvednek, minthogy egyedül maradjanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top