nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nagyon megviseli az egyedüllét

Csillagjegyek, akiket nagyon megviseli az egyedüllét

Néhány csillagjegy kifejezetten társasági lény, és őket nagyon megviseli az egyedüllét.

Bika

A Bika sorsa a „szükségletek” körül mozog: vagy ő szorul rá valakinek a támogatására, vagy azt szeretné, hogy ő nyújtson segítséget másoknak. Ez segít számára a megfelelő önértékelés kialakításában. Meg kellene értenie, hogy a belső érték nem attól függ, hogy mit csinál, illetve mit tesz másokért, hanem hogy saját magáról mit gondol.

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, így az „ikertestvérére” mindig szüksége van. Mindene a kommunikáció, a társaság, s minduntalan egy rakás ötlete van, amit másokkal szeretne megosztani. A leghasznosabb az lenne, ha mielőbb rájönne, valójában ő saját maga legnagyszerűbb társasága.

Csillagjegyek és az egyedüllét

Fotó: Getty Images/Westend61

Rák

A Rák a csillagjegyek „anyatípusa”, és mivel érzelmekből nem tud kifogyni, ezért igényli a társaságot, akikről gondoskodhat. Az érzelmeit számtalan módon a többiek tudomására hozhatja, mint például karrier, hobbi, egészség, ám szükség van arra, hogy valaki ott legyen vele. Hozzá kellene szoknia, ha egyedül van, akkor is bátran kifejezheti önmagát.

Mérleg

A Mérleg az egyensúly embere, sokkal jobban érzi magát, amikor figyelmét a párjára fordíthatja, semmint saját magára. Így amikor hiányzik a társ az életéből, nyugtalanná válik. Ha szembe tudna szállni az egyedüllétet övező félelmével, olyan kapcsolatokra tehetne szert, amelyek hangsúlyozzák a magukkal már meglévő szilárd viszonyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top