nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek meg kell tanulni egyedül lenni

Csillagjegyek, akiknek meg kell tanulni egyedül lenni

Ha úgy érzed, hogy boldogtalan vagy egyedül, az még nem jelenti azt, hogy mindenképp egy társra van szükséged a boldogsághoz!

Szűz

A ragaszkodóan szerető Szüzek. Sajnos előfordul, hogy szerelembe esnek valakivel, aki teljesen másnak mutatja magát, de ekkor már nagyon nehéz a visszaút. Hiába próbálnak kiszabadulni a kapcsolat béklyóiból időről-időre, kizárólag akkor tesznek pontot a végére, ha valami megbocsáthatatlanul csúnya dolog történik.

Csillagjegyek és az egyedüllét

(Fotó: Getty Images/Yoshiyoshi Hirokawa)

Bika

A Bikák minden más csillagjegynél erőteljesebben lángolnak a szerelemtől. Nem engedik el párjukat, csak akkor, ha ők maguk akarnak kilépni a kapcsolatból. Minél többet fájdalmat okoz neki a másik, annál keményebben próbálnak maradni vele. Hiába érzik magukat jól egyedül a Bikák, mégis képesek egyik rossz kapcsolatból a másikba rohanni.

Halak

Csodálatra méltó a Halak jegyűek ereje és kreativitása, de túl sokat rágódnak az életükön. Nem beszélnek az érzelmeikről, hiába próbálja párjuk megérteni, mi játszódik bennük. Inkább gyorsan továbblépnek, pedig nagyon megviseli őket a szakítás. Ha meg a Halakat bántja meg a másik iszonyatosan, annyira összetörnek, hogy nem lesznek képesek elhagyni őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top