nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz túl jó hete

Csillagjegyek, akiknek nem lesz túl jó hete

Nem lesz túl felemelő ez a hét a következő csillagjegyeknek.

Oroszlán

A héten az Oroszlánok elveszettnek érzik magukat, úgy látják, már senkit sem érdekel, hogy vannak, éppen mivel foglalkoznak. Mivel a héten valóban nem az Oroszlánok lesznek a középpontban, ez nagyon megviseli őket. Ez sajnos egy ilyen hét, kedves Oroszlán! Próbálj meg kivételesen magadra figyelni, vagy tervezd meg a karácsonyi menüt, esetleg gyűjtsd be az ajándékokat.

Csillagjegyek, akiknek nehéz lesz a hét

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas nagyon kemény, munkás hétnek néz elébe, amit önmagában még nem is bánna, de a dolog sok kötöttséggel jár, amit utál és a bürokráciával is meggyűlhet a baja, amit szintén ki nem állhat. Nagyon lefárasztja ez a hét, az energiái már szerdára teljesen eltűnnek, ráadásul az év végi hajrá mellett az ünnepi készülődéssel is teljesen el van maradva!

Bika

A Bikák a héten könnyedén úgy érezhetik, hogy nincs tovább. Megrekedtek, kifogytak az ötletekből, motiválatlanok. Semmit sem tudnak elintézni, dekoncentráltak. Nincs kedvük még a munkájukat sem elvégezni. Igen, ez egy kis depresszió. Érdemes gyorsan felismerni, és tenni ellene, hogy pár nap menthető legyen a hétből! Ráadásul most nem engedhetitek meg magatoknak ezt kedves Bikák, főleg most, hogy közelednek az ünnepek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top